Vi har ikke rullende skolestart

På Skærbæk Realskole har vi valgt ikke at have rullende skolestart. Det betyder, at kommende 0. kl. starter i et brobygningsforløb allerede i januar måned inden skolestarten i august. Én formiddag om ugen er de sammen med børnehaveklasselæreren på skolen og møder her alle de andre elever og lærere. Vores erfaring er, at en fælles skolestart for alle og et kendskab til skolen, de andre elever og lærerne giver en tryg og mere overskuelig skolestart for de nye skolebørn i august måned.

Der er ofte ventelister til nogle af klasserne, så vil I være sikre på bl.a. en plads i kommende O. kl. så skal I være tidligt ude.