Skærbæk Realskole

Skolegade 13  -  6780 Skærbæk
T: 7475 1124
M: kontor@skaerbaek-realskole.dk
Image
Image
Image

Skærbæk Realskole
Skolegade 13  -  6780 Skærbæk - T: 7475 1124 - M: kontor@skaerbaek-realskole.dk

Traditioner til højtider

Til fastelavn holdes der en fastelavnsfest om aftenen for eleverne på mellemtrinnet og den efterfølgende formiddag holder indskolingen deres fastelavnsfest. Børnene møder udklædte og meget forventningsfulde til nogle spændende timer med masser af aktiviteter. Alle nyder fastelavnsboller og selvfølgelig skal katten slås af tønden i gymnastiksalen.

Juleklip, musik, hygge og æbleskiver er en tradition, der OPRINDELIGT var tiltænkt de yngste klasser, men men selv i overbygningen er der hvert år også et stort ønske om bare ét enkelt modul med juleklip og hygge, hvor de alle her kan fremstille lidt pynt til deres klasser:-) De yngste klasser har julehyggen som en fast tradition, hvorimod de ældste klasser først skal have overbevist deres lærere om det vigtige i, at de fortsat kan følge denne tradition trods deres alder... ha ha. 

I november/december måned begynder indskolingen at øve til det hyggelige krybbespil, som vises til alle de fremmødte i Skærbæk Kirke sidste skoledag inden juleferien. Når alle har været i kirken og har set krybbespillet den dag, så går alle elever og lærere tilbage på skolen, hvor de hygger i klasserne indtil middag, hvorefter eleverne så holder juleferie.

 

 

Skærbæk Realskole  -  Skolegade 13  -  6780 Skærbæk  -  T: 7475 1124  -  M: kontor@skaerbaek-realskole.dk