Udskoling

Udskolingen er 7. 8. 9. og 10. klasserne.

Vi har her ét spor fra 7.-9. kl. og 2-3 spor for 10. klassernes vedkommende.

Vi får en del nye elever på nogle af disse spor, så derfor er det vigtigt, at I bliver skrevet op i god tid, hvis I vil være sikre på at kunne få en plads.

Rejserne til udlandet begynder i 7. kl. Der er rejser på hvert klassetrin og flere for 10. klassernes vedkommende.

Rejser og lejrskoleophold er også en stor del af hverdagen på skærbæk Realskole.

0. kl. overnatter på skolen sammen med deres børnehaveklasselærer og kommende klasselærer.

1. og 2. kl. overnatter i spejderhytten i skærbæk eller et andet sted, hvis lærerne har en god idé.

3. og 4. kl. tager til Fanø eller andet.

5. kl. er i Odense eller i Aarhus.

6. kl. er på Bornholm eller i København.

7. kl. tager til Bayern, hvor vi har udveksling med en anden skole.

8. kl. tager på skitur til Norge.

9. kl. tager til Berlin i julemåneden.

10. kl. rejser til Tyskland på introtur, til England på sprogrejse, til Polen på kulturrejse, til Østrig på skitur og til Malaga på kulturrejse.

Læs mere Ok Accepter ikke