10. Klasse

Tænker du/I 10. kl. hos os kunne være en mulighed, så lover vi et spændende år med høj faglighed, nye venskaber og fantastiske rejseoplevelser.....

10. klasse 2020-2021 - rejser

12-05-2020 08:32:56

Vedr. covid-19-krisen og rejserne i 10. klasse

Med udgangspunkt i den nuværende covid-19-krise gør vi her på skolen os selvfølgelig en masse tanker om hvad krisen får af betydning for rejserne i det kommende skoleår, og i det hele taget for folks lyst til at rejse ud og derudfra den fortsatte interesse for vores 10. klassesprofil.

Rejserne er for mange jo den afgørende faktor i deres valg af vores skole; og det kan vi godt forstå, for rejserne er med alt hvad de indeholder af faglig berigelse, kulturelle oplevelser, sjov i sneen, samt, ikke at forglemme, regulær tant og fjas og sjov og socialt samvær, fantastiske!

Som det ser ud her hvor vi er kommet forbi den 10. maj, er planen for 10. klasse i det kommende skoleår at vi bibeholder rejserne, men at de sandsynligvis bliver flyttet.

I udgangspunktet har vi en introtur i august måned, en sprogrejse til England i begyndelsen af oktober måned, en skirejse i slutningen af januar måned, en kulturrejse i begyndelsen af april og en afsluttende rejse i slutningen af maj måned.

Introturen bliver sandsynligvis erstattet af et andet introforløb, men hvordan det kommer til at se ud, ved vi ikke på nuværende tidspunkt.

Turen til England bibeholdes indtil videre, men der er en vis sandsynlighed for at at den enten flyttes eller erstattes af en anden rejse på et senere tidspunkt.

Resten af rejserne bibeholdes indtil videre.

Men, og der er et stort men: vi har en foreløbig ide om at hvis vi er nødt til at aflyse englandsturen og eventuelt skirejsen til Østrig, kunne en mulighed være så at sige samle disse aflysninger i én større rejse hen mod slutningen af året, altså noget vildere og større, måske noget længere væk. Men dette afhænger helt af hvilke retningslinjer for udenlandsrejser der kommer fra myndighederne, men også hvad rejsestemningen i befolkningen generelt er når vi er kommet et stykke ind i det nye skoleår.

Måtte man have spørgsmål til det skrevne, er man naturligvis velkommen til at kontakte skolen, spørg gerne efter viceskoleleder Rasmus Christian Bro Lorenzen.