Andre Traditioner

Hvert år i august måned slår Skærbæk Realskole et telt op ved Skærbæk Fritidscenter til Stafet For Livet. Her samler børn, forældre og lærere penge ind til Kræftens bekæmpelse ved at holde "stafetten" i gang et helt døgn. Dette døgn går eller løber alle runder til indsamlingen. Et formål vi meget gerne vil støtte op om.

Til skolefesten sidst i november måned udsmykkes klasseværelserne og rigges til med boder og aktiviteter af forskellig slags. Man kan denne aften får ordnet negle, kravle igennem en uhyggelig og mørk tunnel, boldkast, følekasser, trille glaskugler i pointhuller og mange flere aktiviteter. 4. klasse står desuden hvert år for årets teaterstykke, som de om formiddagen fremfører for egnens børnehaver. Fra kl. 17.30 fremfører de igen stykket to gange for bedsteforældre, forældre og søskende. De er vildt gode til at stå på scenen i gymnastiksalen og nyder at spille teater for os andre:-) I skolegården kan der i pølsevognen købes hotdog, franske og Cocio. En super hyggelig aften for både børn og forældre.

Af andre traditioner kan nævnes de motions- og idrætsdage, som lærerne arrangerer i løbet af skoleåret. Det er dage med fuld fart på, hvor både børn og voksne er fælles om nogle sjove aktiviteter sammen.

Rejser og lejrskoleophold er også en stor del af hverdagen på skærbæk Realskole.

0. kl. overnatter på skolen sammen med deres børnehaveklasselærer og kommende klasselærer.

1. og 2. kl. overnatter i spejderhytten i skærbæk eller et andet sted, hvis lærerne har en god idé.

3. og 4. kl. tager til Fanø eller andet.

5. kl. er i Odense eller i Aarhus.

6. kl. er på Bornholm eller i København.

7. kl. tager til Bayern, hvor vi har udveksling med en anden skole.

8. kl. tager på skitur til Norge.

9. kl. tager til Berlin i julemåneden.

10. kl. rejser til Tyskland på introtur, til England på sprogrejse, til Polen på kulturrejse, til Østrig på skitur og til Malaga på kulturrejse.

Læs mere Ok Accepter ikke